Exclusive Networks en Electro Zwijsen stimuleren elektrisch rijden

6 Laadpunten publiekelijk beschikbaar voor Elektrische en Hybride voertuigen

Duffel – 17 januari 2017. Exclusive Networks, toonaangevende distributeur van Cybersecurityoplossingen, en Electro Zwijsen, technisch dienstverlener gespecialiseerd in alle takken van elektrotechniek, hebben op hun parkeerterrein aan de kantoren te Duffel 6 laadpunten geplaatst die publiekelijk toegankelijk zijn voor eigenaars van een elektrisch of hybride voertuig.

De laadpunten, met elk een laadvermogen van 22kWh, zijn gemakkelijk bereikbaar, dichtbij de afrit Rumst op de E19, en staan gratis ter beschikking van het bezoekend cliënteel. Niet-klanten kunnen 24h/24h gebruik maken van de laadpalen wanneer ze een abonnement hebben bij een van de partners van het OpenCharge Netwerk (Allego, Blue Corner, Eneco, EV-Box, EV-Point en The New Motion).

Met dit initiatief willen Electro Zwijsen en Exclusive Networks, beiden pionier in hun marktsegment, hun steentje bijdragen aan een beter milieu. Bovendien is Electro Zwijsen nu ook een erkend EV-Box partner installateur en gekwalificeerd voor zowel technische installaties als voor de reparatie en controle van de EV-Box laadstations.

Over Exclusive Networks

Exclusive Networks is onderdeel van Exclusive Group. Exclusive Group is een Value-Added Services & Technologies -groep die wereldwijd zorgt voor de ontwikkeling van onderscheidende en innovatieve technologieën.

Exclusive Group heeft ruim 60 vestigingen en is actief in meer dan 100 landen, verspreid over 5 continenten. Het bedrijf voorziet in alle voorwaarden voor een succesvolle strategie voor het verkennen van nieuwe markten en groei. Met haar merken Exclusive Networks voor cybersecurity en BigTec voor datacentertransformatie laat Exclusive Group haar partners via ‘Disruptive Distribution’ profiteren van een ongekende meerwaarde en nieuwe marktkansen. Dit wordt aangevuld met uitgebreide en innovatieve global services voor projectimplementatie en -ondersteuning (ITEC) en de complete en geïntegreerde financierings- en leasingdivisie van Exclusive Capital.

Over Electro Zwijsen

Electro Zwijsen is een onafhankelijke technische dienstverlener, gespecialiseerd in alle takken van elektrotechniek, gaande van middenspanning, over algemene elektriciteit tot automatisering, beveiliging, onderhoud en service 24/7. Het actief meewerken en meedenken met de klant, van conceptontwikkeling tot oplevering, is één van onze sterkste troeven. Hiervoor kan Electro Zwijsen rekenen op een gedreven team van experts, dewelke steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Verschillende erkenningen en certificaten bieden onze klanten een garantie voor een veilige en kwaliteitsvolle totaaloplossing, ongeacht de grootte of complexiteit van het project.