Veracomp Srbija je postao Exclusive Networks

Kao što smo ranije najavljivali, Veracomp d.o.o. Beograd je sada i zvanično promenio naziv u Exclusive Networks. Promena imena uslovljena je akvizicijom grupe Veracomp S.A. u avgustu 2020. od strane Exclusive Networks, globalnog VAD distributera.

U januaru 2021. okončan je proces prodaje Veracompa S.A. grupi Exclusive Networks. Kompanija je tako postala deo Exclusive Networks CEE.

Promena imena predstavlja kulminaciju procesa promene vlasništva. Za Exclusive Networks, akvizicija Veracompa pruža jedinstvenu priliku za širenje i uspeh u ovom delu Evrope.

Hrvatska i bosanska filijala kompanije u međuvremenu su već promenile ime. Slovenija će promeniti naziv u narednim nedeljama.

Pridruživanje grupi Exclusive Networks omogućava poslovanje po jedinstvenom modelu „Local sale, global scale“. Ovo obezbeđuje razmenu znanja i iskustva sa stručnjacima širom sveta i razvoj u međunarodnim okvirima. Ovaj model takođe omogućava nezavisnost i pružanje direktne tehničke i prodajne podrške svim partnerima i korisnicima.

O Exclusive Networks

Exclusive Networks je globalni stručnjak za sajber bezbednost i digitalnu infrastrukturu koji klijentima pruža zaštitu i ubrzava digitalnu transformaciju. Ovaj prepoznatljiv pristup poslovanju omogućava partnerima da rastu i donesi veću relevantnost krajnjim korisnicima.

Sa kancelarijama u više od 46 zemalja širom sveta, Exclusive Networks ima mogućnost da pruža usluge u više od 170 zemalja na pet kontinenata. Kompanija je izgradila svoju poziciju na osnovu prvoklasnog portfolija dobavljača i vrhunskog znanja i usluga – od pre i post-sales tehničke podrške do lizinga, obuke i drugih profesionalnih usluga.