Netscout (Arbor Networks) Logo

NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT) štiti najveće i najosjetljivije sustave diljem svijeta od DDoS napada. Tvrtka osigurava neprekidnu dostupnost infrastrukture i servisa, vidljivost uz razumijevanje mrežnog prometa na mikro razini, te uvid u zbivanja na globalnoj razini.

Njihova rješenja koriste integriranu NetFlow i Packet Capture tehnologiju za detaljnu mrežnu vidljivost i razumijevanje mrežnog prometa. Korištenjem povijesnih i sadašnjih informacija, omogućuju otkrivanje i zaustavljanje prijetnji uz jednostavnu vizualizaciju i forenziku.

ATLAS® je prva i najveća svjetska globalna mreža za analizu prijetnji s dugom povijesti u istraživanju botnet i DDoS napada. Tvrtka omogućuje inteligentnu zaštitu od botnet, DDoS napada, malicioznih kampanja i naprednih prijetnji.

Većina svjetskih ISP-ova oslanja se na Netscout za dobivanje vidljivosti kompletnog mrežnog prometa – neovisno o tipu i lokaciji. Netscout inteligentno analizira anonimizirane podatke, pri čemu omogućuje otkrivanje prijetnji, detaljnu analizu prometa i optimizaciju performansi servisa.

Posjetite službenu stranicu

Javite nam se