Daljnja transformacija poslovanja uz Huawei IdeaHub S2

Huawei je prošli mjesec na tržište izbacio HUAWEI IdeaHub S2. Radi se o novoj verziji pametnog ekrana kojeg pokreće novi pametni operativni sistem HarmonyOS. Zbog inovativnih značajki operativnog sistema i superiornih performansi, korisnici Huawei IdeaHub S2 uređaja uživat će u nizu komunikacijskih i kolaboracijskih značajki te moći koristiti niz alata neovisno o okruženju.

Huawei IdeaHub S2 se prirodno nadovezuje na niz industry-leading rješenja iz portfelja kompanije. Uređaj pridonosi daljnjoj digitalnoj transformaciji te olakšava svakodnevne radne procese.

Kao uređaj koji kombinira velik broj funkcionalnosti u jedan proizvod, IdeaHub S2 poništava potrebu za dodatnim pomagalima i donosi pametno poslovanje u svaki scenarij – od manjih kompaniji preko velikih globalnih organizacija do obrazovnih ustanova.

Inovativni dizajn omogućuje lako postavljanje u svaki prostor (od ureda do konferencijske dvorane), a integrirane značajke umjetne inteligencije primjenu mogu pronaći i u kućnom okruženju.

Uz tradicionalno dostupne značajke, IdeaHub2 je nadograđen modernim funkcionalnostima. Radi se o kompletno hardverski integriranom uređaju koji se od sličnih proizvoda razlikuje po znatno jačoj memoriji i procesoru.

Mnoštvo integriranih značajki, jednostavnost postavljanja i veličina uvelike će olakšati svakodnevne procese u financijskim ustanovama, školama, fakultetima, bolnicama, te malim i srednjim poduzećima.

 

Ovaj next-generation uređaj prvi je pametni proizvod kojeg pokreće HarmonyOS, operacijski sistem koji donosi nove komunikacijske mogućnosti i superiorne performanse, ali i dodatnu sigurnost.

Napredne značajke koje ubrzavaju poslovne procese

Niz naprednih značajki u samo nekoliko trenutaka mogu drastično ubrzati poslovne procese. Neke od glavnih funkcionalnosti, odnosno tehnologija koje HUAWEI IdeaHub S2 uključuje su FHD video konferencije, Bring Your Own Meeting (BYOM), WI-Fi 6, Multi-Window i multiplikator aplikacija (App Multiplier).

U nastavku donosimo pregled najvažnijih karakteristika IdeaHub S2 uređaja.

BYOM (Bring Your Own Meeting)

BYOM funkcionalnosti korisnicima osiguravaju mogućnosti jednostavnog prebacivanja projekcija s osobnog računala na Huawei IdeaHub S2 uređaj.

Wi-Fi6 za direktne projekcije

Uz jednostavne one-step mogućnosti projekcije pomoću Wi-Fi Directa eliminira se potreba da uređaji dijele istu lokalnu mrežu (LAN).

4K kamera za video konferencije

Uz namjensku kameru za video konferencije i dvostruki HD hardware codec omogućena je isporuka low-noise, true-to-life slika visoke rezolucije, i to bez prekida.

AI-Powered audio i video

Funkcionalnosti poput voice tracking, Auto-Framing, acoustic baffle, 12-meter sound pickup, adaptive echo cancellation (AEC) algoritam i DNN-based dereverberation isporučuju potpuno čist zvuk.

Neograničene mogućnosti kolaboracije

Funkcionalnosti poput Multi-Window i App Multiplier znatno olakšavaju svakodnevne poslovne zadatke.

Pametna ploča

Huawei IdeaHub S2 donosi novu alatnu traku koja korisnicima olakšava crtanje ili kreiranje bilješki po cijelom zaslonu. Pisanje je potpuno jednostavno i glatko, a dodatno je obogaćeno inteligentnim prepoznavanjem i ultra-niskom latencijom.

All-in-one dizajn

Osim po navedenim funkcionalnostima, Huawei IdeaHub S2 se odlikuje all-in-one dizajnom koji osigurava kontinuitet poslovanja. Ovakav dizajn ujedno omogućuje integraciju više endpoint uređaja putem clouda.

U Huawei IdeaHub S2 integrirane su sljedeće tehnologije:

  • 4K kamera s poklopcem objektiva kako bi se osigurala privatnost korisnika
  • 4K soft-light zaslon s ultra uskim okvirima koji donosi iznadprosječno iskustvo gledanja
  • Prebacivanje jednim dodirom između Android i Windows uređaja, bez potrebe za OPS konfiguracijom
  • Lako dostupne front-panel NFC, USB Type-C, USB 3.0 i power button

Razne mogućnosti primjene

Već smo spomenuli da se Huawei IdeaHub S2 vrlo lako integrira u svaki prostor, ali što to točno znači? Iako će korisnici u praksi uređaj najčešće koristiti za konferencije i sastanke, mogućnosti primjene IdeaHub S2 znatno su šire.

Zbog mogućnosti jednostavnog spajanja na Windows, korisnici će ovaj multifunkcionalni pametni ekran moći koristiti za pristupanje nizu aplikacija ili usluga. Osim za spajanje na svima poznate videokonferencijske alate poput Zooma ili Teamsa, Huawei IdeaHub S2 može se koristiti za surfanje webom, streamanje filmova ili u potpunosti imitirati osobno računalo.

Korisnici uređaj jednostavno mogu prenamijeniti u pametnu oglasnu ploču i IdeaHub S2 koristiti kao izvor svih važnih informacija i podsjetnika.

Također, IdeaHub S2 je moguće u svakom trenutku pretvoriti u interaktivnu pametnu ploču i uređaj koristiti za stvaranje bilježaka, crtanje grafikona ili brainstorming sesije. Što je najvažnije, korisnici će pritom imati osjećaj da pišu po pravom papiru.

Budući da se radi o uređaju koji objedinjuje niz pametnih rješenja temeljenih na softveru i isporučuje niz alata koji su rezultat umjetne inteligencije, jasno je zašto Huawei ovaj uređaj prezentira kao proizvod koji kompletno transformira poslovanje i nalazi primjeru u svakom scenariju.