Palo Alto Networks EDU-210 za partnere u BiH

Postojeći ste partner ili razmišljate o partnerstvu s Palo Alto Networks? Želite unaprijediti svoje znanje o mrežnoj sigurnosti? Iskoristite ovu ekskluzivnu priliku i prijavite se za Palo Alto Networks EDU-210 (Firewall Essentials) tečaj kojeg održavamo od 15. do 19.5.2023. za sve postojeće i buduće partnere u BiH.

Ovaj interaktivni petodnevni tečaj vode instruktori s dugogodišnjim praktičnim iskustvom i znanjem. EDU-210 je izvrstan temelj za  PCNSA (Palo Alto Networks Certified Network Security Administrator) i PCNSE (Palo Alto Networks Certified Network Security Engineer) certifikacijske ispite široko podržane na tržištu.

Od 1. kolovoza 2023., PCNSE kvalifikacija će prema novom partner programu biti tražena za Innovator partnere. Upravo zato, EDU-210 tečaj znatno olakšava inženjerima put koji vodi prema polaganju PCNSE certifikacijskog ispita. EDU-210 je koristan čak i u scenarijima samostalnog polaganja PCNSA, i to radi lakšeg razumijevanja.

U kontekstu investicije u Palo Alto Networks rješenja, upravo su praktična znanja povezana s kreiranjem pravila i korištenjem sigurnosnih funkcija od najveće važnosti.

Tijekom interaktivne EDU-210 sesije, sudionici će instruktorima moći postavljati pitanja te na najučinkovitiji način steći znanje potrebno za uspješnu implementaciju projekata i Palo Alto Networks rješenja.

Iskoristite priliku i prijavite se odmah!

Što? Online tečaj
Datum: 15. – 19.5.2023. 
Jezik: Engleski
Cijena po polazniku: 950 EUR + PDV

PCNSE voucher za polaganje uključen
Cijena važi za registrirane partnere

PRIJAVITE SE