Mi smo Exclusive Networks

Exclusive Networks je globalni specijalista za cyber sigurnost čija je misija stvoriti pouzdan digitalni svet za sve korisnike i organizacije. Naš pojedinačan pristup distribuciji partnerima osigurava rast i donosi veću relevantnost za krajnje korisnike. Exclusive Networks je vođen filozofijom usluge na prvom mestu, uvek tražeći inovacije i nove načine za rast na tržištu. Naš jedinstveni ‘Local Sale, Global Scale’ model, koji stvara dodatnu vrednost i omogućuje globalni doseg, koristi svim našim partnerima i korisnicima.

5.145 milijardi eura bruto prodaje u 2023

Kancelarije u 45+ zemalja

Pružanje usluga u više od 150 zemalja sveta

1:2 – tehničkih inženjera u odnosu na prodaju

*Temeljeno na nivou cele grupe Exclusive Networks

U fokusu

Poslednje novosti, događaji, radionice, webinari i još mnogo toga…

Vodeća rešenja za cyber bezbednost i digitalnu infrastrukturu

Naša želja da stvorimo siguran digitalni svet je podržana širokim portfoliom. Naš portfolio se sastoji od etabliranih proizvođača koji isporučuju optimizovana rešenja za cyber bezbednost i digitalnu infrastrukturu.

ISTRAŽITE NAŠ DISTRIBUTIVNI PORTFOLIO

Jedinstven pristup uslugama

Specijalizovani smo za pružanje bezbednosnih rešenja i pružanje specijalističke tehničke obuke. Isporučujemo dodatnu vrednost kroz sve što radimo. Fokusirani smo na krajnji rezultat za korisnika. Pružamo globalno orkestrirane i lokalno isporučene usluge sa višestrukim načinima primene. Mi to zovemo usluga na prvom mestu.

istražite naše usluge

Tehnička izvrsnost, akreditacija i obuka

Naša tehnička obuka kontinuirano dovodi do visokih prolaznosti. Klijentima i partnerima omogućavamo sticanje priznatih sertifikata i znanja.

istražite naše kurseve

Everything as
a service model

Naš Everything as a Service model zasnovan je na brzoj i bezbednoj isporuci usluga bez plaćanja unapred. Naše usluge donose inovacije. Zaštitite svoje poslovanje i upoznajte fleksibilne modele pretplate preko X-OD.

Posetite x-od-com

Kako vam možemo pomoći?

Bilo da trebate ponudu, savet, želite postati partner ili iskusiti naše globalne usluge, tu smo da vam pomognemo.