Mi smo Exclusive Networks

Exclusive Networks je globalni specijalist za cyber sigurnost čija je misija stvoriti pouzdan digitalni svijet za sve korisnike i organizacije. Naš osebujan pristup distribuciji partnerima osigurava rast i donosi veću relevantnost za krajnje korisnike. Exclusive Networks je vođen filozofijom usluge na prvom mjestu, uvijek tražeći inovacije i nove načine za rast na tržištu. Naš jedinstveni „Local sale, global scale“ model, koji stvara dodatnu vrijednost i omogućuje globalni doseg, koristi svim našim partnerima i korisnicima.

5.145 milijardi eura bruto prodaje u 2023

Uredi u 45+ država

Pružanje usluga u više od 170 zemalja svijeta

1:2 – Omjer tehničkih inženjera u odnosu na prodaju

*Bazirano na razini cijele grupe Exclusive Networks

U fokusu

Posljednje vijesti, događaji, radionice, webinari i još mnogo toga...

Vodeća rješenja za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu

Naša želja za stvaranjem sigurnog digitalnog svijeta temelji se na opsežnom portfelju. Naš je portfelj sastavljen od  etabliranih proizvođača koji isporučuju optimizirana rješenja za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu.

ISTRAŽI NAŠ DISTRIBUCIJSKI PORTFELJ

Jedinstven pristup uslugama

Specijalizirani smo za isporuku sigurnosnih rješenja te pružanje specijalističke tehničke obuke. Isporučujemo dodatnu vrijednost kroz sve što radimo. Fokusirani smo na krajnji ishod za korisnika. Pružamo globalno orkestrirane i lokalno isporučene usluge s višestrukim načinima primjene. Mi to zovemo usluga na prvom mjestu.

ISTRAŽITE NAŠE USLUGE

Tehnička izvrsnost, akreditacija i obuka

Naši tehnički treninzi kontinuirano rezultiraju visokim stopama prolaznosti. Klijentima i partnerima omogućujemo stjecanje priznatih certifikata i znanja.

Pogledajte naše treninge

Everything as
a service model

Naš se Everything as a Service model temelji na brzoj i sigurnoj isporuci usluga bez plaćanja unaprijed. Naše usluge donose inovaciju. Zaštitite vaše poslovanje i upoznajte fleksibilne modele pretplate kroz X-OD.

POSJETITE X-OD.COM

Kako vam možemo pomoći?

Bilo da trebate ponudu ili savjet ili, pak, želite postati partner, tu smo za vas