Zašto izabrati Huawei All-Flash storage?

Savremeno poslovanje ovisi o digitalnoj infrastrukturi i podacima. AI tehnologija, 5G, IoT uređaji i cloud usluge potiču hiperprodukciju podataka. Ogromna količina podataka, pak, podrazumijeva i povećani broj sigurnosnih rizika. Kako eliminirati sigurnosne izazove i mogućnost gubitka? Da bi se zaštitile, organizacije trebaju sigurna storage rješenja. Upravo takva donosi Huawei.

Iza svake digitalne ili virtualne usluge stoje podaci koji se obrađuju i čuvaju u data centrima. Na primjer, spomenimo samo bankarski sektor. Što je organizacija veća, manje si može priuštiti gubitak podataka. Ako, pak, dođe do gubitka, posljedice ne staju samo s ogromnim financijskim troškovima i gubitkom ugleda.

Zbog hiperprodukcije podataka, potrebno je primijeniti nove strategije stvaranja rezervnih kopija. IT sistav organizacije ključan je za brzi oporavak podataka, pa je nužno ulagati u rješenja koja unapređuju zaštitu i donose sigurnije rješenje. Huawei može pomoći.

Izbor rješenja za pohranu nikada nije bio važniji, a Flash arhitektura postaje norma

Trendovi pohrane podataka su se značajno promijenili u posljednjih desetak godina.

Danas svjedočimo brzom usvajanju flash arhitekture u data centrima. Flash ili Flash EEPROM (Electrically-Erasable Programmable Read-Only Memory) je vrsta memorija koja čuva podatke i kada je napajanje isključeno. Snimanje, mijenjanje i brisanje podataka vrši se elektronički, a tehnologija se temelji na brzoj, elektronički programabilnoj memoriji. Brzina je ključna odluka ove tehnologije, a otuda i naziv.

Huawei Flash za siguran data centar

Kod izbora novog storage rješenja, cijena je često odlučujuća u donošenju odluke. Međutim, potrebno je voditi računa i o performansama koje osiguravaju veću sigurnost podataka.

Huawei OceanStor All-Flash rješenja donose visoke performanse, skalabilnost i pojednostavljeno održavanje (O&M). Pribrojimo li ovom nizu i brzu dostupnost, jasno je zašto se Huawei rješenja znatno ističe između konkurentskih proizvoda.

Huawei OceanStor uređaji odgovaraju kompanijama svih industrija i veličina. Rezultat je isti – njihova primjena ubrzava digitalnu transformaciju i olakšava pohranu i upravljanje podacima.

Storage Huawei
Ne gubite vrijeme i naručite Huawei uređaj iz all-flash asortimana po najboljoj cijeni do sada

 


Što razlikuje Huawei All-Flash storage od konkurencije?

U vrijeme kada cijene rješenja za pohranu podataka svakodnevno rastu, a isporuka opreme postaje sve veći problem, Huawei se ističe brzom dostupnošću uređaja i niskim TCO-om.

Četiri razloga zašto su Huawei OceanStor rješenja za pohranu idealan izbor za organizacije koje žele izgraditi siguran podatkovni centar:

  • Visoke performanse
  • Prilagodljivost
  • Dostupnost
  • Inteligentni O&M

Za razliku od HDD rješenja, SSD pohrana nema pokretnih dijelova niti fizičkih ograničenja. Stoga je jedna od najvećih prednosti all-flash podatkovnog centra mnogo veća brzina čitanja, pisanja i pristupa podacima.

Cijena SSD rješenja značajno je pala u posljednjih nekoliko godina, što izgradnju all-flash podatkovnog centra čini mnogo realnijom i lakšom.

Uz već spomenutu brzinu, spomenimo i nižu potrošnju energije, manji footprint, tihi rad bez buke i vibracija, smanjene troškove hlađenja te puno veći IOPS (Input/Output Operations Per Second). Sve to znači uštedu u pogledu potrošnje energije.

Huawei All-Flash kao pametan izbor za svako preduzeće

Organizacije svih veličina trebaju brz i lak pristup podacima. Ne gubite vrijeme na čekanje i naručite Huawei uređaj iz asortimana all-flash storage.
Uređaj će biti na vašim vratima u roku od dva do pet sedmica!
Pročitajte više o Huawei rješenjima!