Exclusive Networks potpisao distribucijski ugovor sa Juniper Networks

Exclusive Networks potpisao je globalni distribucijski ugovor s Juniper Networks, globalnim liderom u kontekstu AI networkingcloud i povezanih sigurnosnih rješenja. Distribucijski ugovor odnosi se na područje centralne i istočne Evrope, što uključuje države u Adriatic regiji (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Albanija, Kosovo i Crna Gora) te Poljsku, Rumunjsku, Bugarsku i Mađarsku.

Ovim se ugovorom proširuje postojeća suradnja između Exclusive Networks i Juniper Networks te stvaraju nove poslovne prilike za partnere u kontekstu wireless i wired mrežnih rješenja, cloud i sigurnosnih rješenja.

Proizvodi Juniper Networks uklanjaju složenost koja dolazi s umrežavanjem i povećavaju razinu sigurnosti u multi-cloud okruženju. Ovaj ugovor omogućuje distribuciju Juniper Mist AI rješenja, koja se temelje na kombinaciji umjetne inteligencije (AI), strojnog učenja i data science tehnikama. Navedene funkcionalnosti dovode do optimiziranog korisničkog iskustva i pojednostavljenog upravljanja u kontekstu wireless i wired pristupa te SD-WAN.

Juniper Networks razvija proizvode u koraku s globalnim trendovima. Prema istraživanju BCC Research, procjenjuje se da će globalno AIOps tržište narasti na 9,4 milijarde USD do 2026.

Dodavanje kompanije Juniper Networks u distribucijski portfolio Exclusive Networks osnažit će stanje sigurnosti u regiji te pojednostaviti proces implementacije i usvajanja multi-cloud usluga. Također, mogućnost distribucije Juniper Networks rješenja osnažit će poslovnu poziciju Exclusive Networks u CEE regiji. Dodavanje sveobuhvatnih rješenja temeljenih na umjetnoj inteligenciji u portfelj omogućit će ispunjavanje dodatnih zahtjeva od strane partnera.