Koje su glavne prednosti Fortinet NSE 4 sertifikata?

Želite li proširiti svoje znanje o mrežnoj sigurnosti i potvrditi ga službenim Fortinet sertifikatom? Iskoristite priliku i prijavite se za petodnevni online Fortinet NSE 4 Training po posebnoj promotivnoj cijeni.

Uz Fortinet NSE 4 sertifikat možete graditi kompetencije s kojima ćete lakše ulaziti u projekte i povećati vaše prihode. Stručno poznavanje Fortinet rješenja i poznavanje krajolika prijetnji olakšat će Fortinet partnerima bavljenje sa kompliciranim izazovima mrežne sigurnosti i ubrzati njihovo rješavanje. Za razliku od kompanija bez sertifikacije, lakše ćete Fortinet rješenja nuditi većem broju klijenata.

Registrirani ste Fortinet partner? Uz promo cijenu, imamo i dodatnu pogodnost:

ukoliko se prijavite, DOBIVATE BESPLATNO Fortinet FG-40F-NFR firewall uređaj!
* pogodnost se odnosi na maks. 1 po partnerskoj tvrtki i na partnere u sljedećim zemljama: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora.

PRIJAVITE SE

Ovaj će vas trening detaljnije upoznati sa Fortinet Security Fabric koji donosi integriranu i automatiziranu zaštitu diljem površine napada i štiti sve kritične uređaje, podatke i aplikacije. Također, Security Fabric omogućuje sigurnu povezanost između data centra i oblaka te kućne mreže. Uz detaljno poznavanje Security Fabric platforme, lakše ćete odgovoriti na zahtjeve svojih klijenta kao i širiti mogućnosti prodaje dodatnih rješenja.

Fortinet NSE Certification program je globalni lider u industriji. Fortinet sertifikat donosi kredibilitet i odvaja sertificirane partnere od konkurencije, pospješujući tako njihove poslovne mogućnosti.

Također, Fortinet NSE 4 sertifikat će vam omogućiti rad na većim i izazovnijim projektima. Partnerima će dodatno omogućiti izgradnju dugoročnih i profitabilnih odnosa sa klijentima.

Uz Fortinet sertifikat, pogodnosti Partner Programa također se šire. Pogodnosti, između ostalog, mogu uključivati popuste, marketinšku podršku i pristup Fortinetovom programu specijalizacije.

 

Istaknite se u odnosu na konkurenciju

Na tržištu ne postoji dovoljan broj stručnjaka za cyber sigurnost. UZ Fortinet NSE4 Training, kompanije mogu ulagati u razvoj talenata iznutra i tako olakšati zadržavanje zaposlenika. Isto tako, NSE4 Training je idealan kurs za one zaposlenike koji žele učiti i tako doći do potencijalnog napredovanja u karijeri i profesionalnog razvoja.

Kroz ovaj ćete trening naučiti kako koristiti napredne FortiGate mrežne i sigurnosne značajke, što će pospješiti vaš rad kao MSSP kompanije, stvoriti dugoročne odnosne s klijentima i olakšati nošenje s rastućim brojem prijetnji.

SAZNAJTE VIŠE