Koje su glavne prednosti Fortinet NSE 4 sertifikata?

Želite li proširiti svoje znanje o mrežnoj sigurnosti i potvrditi ga službenim Fortinet sertifikatom? Iskoristite priliku i prijavite se za petodnevni online Fortinet NSE 4 Training po posebnoj promotivnoj cijeni od 1.300,00 eura. Online kurs održat će se od 21. do 25.11.2022.

Uz Fortinet NSE 4 sertifikat možete vrlo jednostavno povećati vaše prihode. Stručno poznavanje Fortinet rješenja i poznavanje krajolika prijetnji olakšat će Fortinet partnerima bavljenje sa kompliciranim izazovima mrežne sigurnosti i ubrzati njihovo rješavanje. Za razliku od kompanija bez sertifikacije, lakše ćete Fortinet rješenja nuditi većem broju klijenata.

Ovaj će vas trening detaljnije upoznati sa Fortinet Security Fabric koji donosi integriranu i automatiziranu zaštitu diljem površine napada i štiti sve kritične uređaje, podatke i aplikacije. Također, Security Fabric omogućuje sigurnu povezanost između data centra i oblaka te kućne mreže. Uz detaljno poznavanje Security Fabric platforme, lakše ćete odgovoriti na zahtjeve svojih klijenta, a vaše će se poslovanje širiti.

Fortinet NSE Certification program je globalni lider u industriji. Fortinet sertifikat donosi kredibilitet i odvaja sertificirane partnere od konkurencije, pospješujući tako njihove poslovne mogućnosti.

Također, Fortinet NSE 4 sertifikat će vam omogućiti rad na većim i izazovnijim projektima. Partnerima će dodatno omogućiti izgradnju dugoročnih i profitabilnih odnosa sa klijentima.

Uz Fortinet sertifikat, pogodnosti Engage Partner Programa također se šire. Pogodnosti, između ostalog, mogu uključivati popuste, marketinšku podršku i pristup Fortinetovom programu specijalizacije.

Fortinet NSE

Istaknite se u odnosu na konkurenciju

Na tržištu ne postoji dovoljan broj stručnjaka za cyber sigurnost. UZ Fortinet NSE4 Training, kompanije mogu ulagati u razvoj talenata iznutra i tako olakšati zadržavanje zaposlenika. Isto tako, NSE4 Training je idealan kurs za one zaposlenike koji žele učiti i tako doći do potencijalnog napredovanja u karijeri i profesionalnog razvoja.

Kroz ovaj ćete trening naučiti kako koristiti napredne FortiGate mrežne i sigurnosne značajke, što će pospješiti vaš rad kao MSSP kompanije, stvoriti dugoročne odnosne s klijentima i olakšati nošenje s rastućim brojem prijetnji.

Što? Online kurs
Datum: 21. – 25.11.2022.
Vrijeme: 9:00 – 17:00
Jezik: Engleski
Cijena po polazniku: 1.300,00 EUR

 

PRIJAVITE SE