Kompanija Exclusive Networks BH d.o.o. postala članica AmCham BiH

Kompanija Exclusive Networks BH d.o.o. potpisala je ugovor s Američkom trgovačkom komorom u BiH (AmCham BiH/American Chamber of Commerce in BiH), čime je postala članica ove neprofitne i neovisne organizacije. Exclusive Networks BH će članstvom u ovoj cijenjenoj organizaciji doprinijeti unapređenju poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini.

Kao potpuno akreditirani član U.S. Chamber of Commerce, cilj AmCham BiH je promoviranje visokih standarda poslovne prakse. Također, organizacija se bavi jačanjem partnerstva između poslovne zajednice i vladinih tijela na svim nivoima, ali i poticanjem saradnje između članica.

Kao globalni specijalist za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu, Exclusive Networks BH će aktivnim učešćem u radu organizacije raditi na daljnjem razvoju i unapređenju poslovne klime u BiH.

AmCham BiH je osnovna 2001. godine s ciljem unapređenja stavova SAD-a i drugih stranih preduzeća na teritoriju Bosne i Hercegovine te promoviranja visokih standardna poslovne prakse.

Exclusive Networks je globalni stručnjak za cyber sigurnost koji nudi široku paletu proizvoda i usluga, uključujući napredne usluge logistike, te poslovnu, tehničku i marketinšku podršku. Jedinstveni pristup poslovanju osigurava više poslovnih prilika za partnere i donosi veću relevantnost za krajnje kupce.