Jedinstvena pozicija

Zašto Exclusive? Jedinstveni smo. Globalni stručnjak za cyber bezbednost.

Kao distributer sa dodatnom vrednošću (VAD), nudimo širok spektar proizvoda i usluga, uključujući napredne logističke usluge i poslovnu, tehničku i marketinšku podršku.

Mi smo pouzdana kompanija specijalizovana za digitalnu infrastrukturu i cyber bezbednost. Uvek prvi u usvajanju tehnologije koja krši pravila – pruža vrednost uz globalni doseg i lokalnu ekspertizu.

Rekorder u poverenju

Kao pouzdani stručnjak za cyber bezbednost, Exclusive Networks je u centru promena ka potpuno digitalnom poslovanju. Delujemo u skladu sa dinamikom tržišta i potrebama industrije.

Naša pozicija se zasniva na definisanju, stvaranju i razvoju novih tržišnih mogućnosti uz pomoć tehnologije. Ostvarujemo rekordan rast. Nudimo vodeća rešenja u industriji sa stalno rastućim portfoliom. Pružamo usluge koje ispunjavaju obećanja. Sve to kako bi se ubrzao razvoj potpuno bezbednog digitalnog sveta.

Industrija s ekstremnim rastom

Naš jedinstveni pristup pruža više poslovnih mogućnosti za partnere i donosi veću relevantnost krajnjim kupcima. Fokusirani smo na jačanje pozicije naših klijenata, opremajući ih najsavremenijom tehnologijom koja obezbeđuje rast i transformiše poslovne modele.

Priča Exclusive Networks izgrađena je na globalnim osnovama i vođena filozofijom usluge na prvom mestu. Uvek tražimo inovacije i nove načine za rast na tržištu. Predani smo pružanju dodatnih vrednosti našim partnerima i izvrsnosti u svemu što radimo.

Istražite naš portfolio proizvoda

Vodeća svetska partnerska mreža

Blisko sarađujemo sa partnerskom mrežom kako bismo podstakli stvaranje novih poslovnih prilika za naše partnere u oblasti sajber bezbednosti i digitalne infrastrukture. Pomažemo partnerima da ostvare prihod u digitalnom okruženju koje se stalno menja.

Naša globalna partnerska mreža služi:

Top 20 GSI
Globalni MSP/MSSP-ovi
Svi vodeći CSP-ovi
Preko 18.000 VAR-ova
Hiljade SI
Stotine MNO / telekom operatera
Stručnjaci za cyber bezbednost
DevOps / SecOps konsultant
Globalne organizacije profesionalnih usluga