Netscout (Arbor Networks) Logo

NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT) štiti najveće i najranjivije sisteme širom sveta od DDoS napada. Kompanija obezbeđuje neprekidnu dostupnost infrastrukture i usluga, vidljivost uz razumevanje mrežnog saobraćaja na mikro nivou i uvid u globalna dešavanja.

Proizvodi koriste integrisanu tehnologiju NetFlow i Packet Capture za detaljnu vidljivost mreže i razumevanje mrežnog saobraćaja. Koristeći istorijske i aktuelne informacije, omogućavaju otkrivanje i zaustavljanje pretnji uz laku vizuelizaciju i forenziku.

ATLAS® je prva i najveća svetska globalna mreža za analizu pretnji sa dugom istorijom istraživanja botnet-a i DDoS napada. Na osnovu obimne baze podataka, Netscout nudi inteligentnu zaštitu od botneta, DDoS napada, zlonamernih kampanja i naprednih pretnji.

Većina globalnih ISP-ova se oslanja na Netscout da bi stekli vidljivost kompletnog mrežnog saobraćaja – bez obzira na tip i lokaciju. Njihova rešenja analiziraju anonimne podatke. Ovo omogućava otkrivanje pretnji, detaljnu analizu saobraćaja i optimizaciju performansi usluge.

posetite zvaničnu stranicu

Javite nam se