Huawei IdeaHub S2: Pametan ekran koji nalazi primjenu u konferencijskoj sali, kancelariji, učionici i vlastitom domu

Wi-Fi6 za direktne projekcije, 4K kamera za video konferencije i BYOM (Bring Your Own Meeting) samo su neke od funkcionalnosti koje donosi Huawei IdeaHub S2. Kao uređaj koji objedinjuje niz alata, ovaj pametan ekran nalazi primjenu u svakom scenariju  – od malih kompanija i velikih multi-nacionalnih organizacija, do škola, bolnica i fakulteta. Što je najbolje, Huawei IdeaHub S2 poništava ovisnost o drugim pomagalima, jednostavno se postavlja i još lakše prenosi. Zašto ovaj uređaj olakšava svakodnevni posao, pročitajte u nastavku.

Zamislite konferencijsku salu. Vjerojatno vidite projektor, kablove, vanjske zvučnike, laptop i mnoštvo drugih pomagala koje treba posložiti i međusobno povezati kako bi funkcionirali. Osim potencijalnog gubitka vremena, takav scenarij za sobom povlači i mogućnost da nešto neće funkcionirati ili će biti prekomplicirano za korištenje.

Huawei IdeaHub S2 eliminira takve poteškoće. Uređaj se zbog suvremenog i elegantnog dizajna uklapa u svaki prostor, a po potrebi ga je moguće brzo i jednostavno premjestiti. Uz stalak opremljen s četiri kotačića, IdeaHub S2 će vrlo brzo naći svoje mjesto u konferencijskoj sali, kancelariji, učionici, čekaonici ili čak vlastitom domu.

Prednosti Idea Hub uređaja posebno su prepoznate tijekom Covid-19 epidemije. Danas, kada velik broj ljudi i dalje nastavlja raditi od kuće, mogućnosti ovog uređaja nemoguće je negirati. Osim što donosi pametno poslovanje u svaki scenarij, važno je istaknuti da se Huawei IdeaHub S2 od sličnih proizvoda razlikuje po puno jačoj memoriji i procesoru. Najnoviju verziju uređaja pokreće HarmonyOS, operacijski sustav koji garantira inovativne performanse i sigurnost.

Uređaj koji se uklapa u svaki prostor

Zahvaljujući lakoći povezivanja s Windowsom, ovaj višenamjenski pametni ekran omogućuje korisnicima pristup mnogim aplikacijama i uslugama. Osim što se može koristiti za povezivanje s popularnim alatima poput Zooma ili Teamsa, Huawei IdeaHub S2 se može koristiti za surfanje internetom, streaming filmova i čak potpuno simuliranje osobnog računala.

Huawei IdeaHub S2
4K kamera s poklopcem objektiva, 4K soft-light zaslon, prebacivanje jednim dodirom između Android i Windows uređaja te lako dostupni front-panel NFC, USB Type-C, USB 3.0 i power button samo su neke od značajki koje podižu iskustvo korištenja na novu razinu. Izvor: Huawei

 

Želite uređaj pretvoriti u pametni informacijski zaslon i koristiti ga kao izvor svih važnih informacija i podsjetnika? I to je moguće. Kreiranje bilješki, crtanje grafova ili brainstorming sesija uz ovaj su uređaj na dohvat ruke, budući da je IdeaHubs S2 u svakom trenutku moguće pretvoriti u interaktivni pametni zaslon.

IdeaHub S2 objedinjuje mnoga pametna softverska rješenja i donosi niz funkcionalnosti koje su rezultat umjetne inteligencije. Primjerice, korisnici će pišući po uređaju imati osjećaj da pišu po pravom papiru.

Huawei IdeaHub S2 transformira poslovanje

Niz integriranih funkcionalnosti, elegantan dizajn, all-in-one dizajn i lako postavljanje olakšat će svakodnevne zadatke diljem okruženja – od financijskih ustanova preko škola do malih i srednjih poduzeća. Najvažnije značajke ovog uređaja su:

  • Wi-Fi6 
  • Pametna ploča
  • BYOM (Bring Your Own Meeting) – Prebacivanje projekcija s osobnog računala/laptopa na Huawei IdeaHub S2 jednostv
  • 4K kamera – Namjenska kamera za video konferencije, zajedno uz dvostruki HD hardware codec, doprinosi isporuci low-noise i true-to-life slike visoke rezolucije.
  • AI-Powered audio i video Voice tracking, auto-framing, acoustic baffle, 12-meter sound pickup, adaptive echo cancellation (AEC) algoritam i DNN-based dereverberation samo su neke od značajki koje doprinose potpuno jasnom prijenosu zvuka i videa.
  • Široke mogućnosti kolaboracije Multi-window i app multiplier samo su neke od značajki koje znatno olakšavaju svakodnevne izazove.

Kao mjerodavna istraživačka organizacija u IT sektoru, Gartner je prepoznao Huawei IdeaHub S2 proizvod zbog njegove inkluzivnosti pametnih rješenja. Gartner je posebno istakao mogućnosti kao što su akustičko fokusiranje i centriranje govornika.

 

Želite testirati uređaj? Javite nam se.