Exclusive Networks potpisao ugovor o distribuciji sa Juniper Networks

Exclusive Networks potpisao je globalni ugovor o distribuciji sa Juniper Networks, globalnim liderom u kontekstu AI networkingcloud i povezanih sigurnosnih rešenja. Ugovor o distribuciji odnosi se na područje centralne i istočne Evrope. To uključuje države u Adriatic regiji (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Albanija, Kosovo i Crna Gora) te Poljsku, Rumunjsku, Bugarsku i Mađarsku.

Ovim se ugovorom proširuje postojeća saradnja između Exclusive Networks i Juniper Networks. Ugovor omogućuje stvaranje novih poslovnih prilika za partnere u kontekstu wireless i wired mrežnih rešenja, cloud i bezbednosnih rešenja.

Proizvodi Juniper Networks uklanjaju kompleksnost koja dolazi s umrežavanjem i povećavaju razinu zaštite u multi-cloud okruženju. Ovaj ugovor omogućuje distribuciju Juniper Mist AI rešenja. Ta se rešenja temelje na kombinaciji veštačke inteligencije (AI), mašinskog učenja i data science tehnika. Navedene funkcionalnosti dovode do optimizivanog korisničkog iskustva i pojednostavljenog upravljanja u kontekstu wireless i wired pristupa te SD-WAN.

Juniper Networks razvija proizvode u koraku sa globalnim trendovima. Prema istraživanju BCC Research, procenjuje se da će globalno AIOps tržište narasti na 9,4 milijarde USD do 2026.

Dodavanje kompanije Juniper Networks u distribucijski portfolio Exclusive Networks osnažit će stanje sigurnosti u regiji. Takođe će pojednostaviti proces implementacije i usvajanja multi-cloud usluga. Mogućnost distribucije Juniper Networks rešenja osnažit će poslovnu poziciju Exclusive Networks u CEE regiji. Dodavanje sveobuhvatnih rešenja temeljenih na umjetnoj inteligenciji u portfelj omogućit će ispunjavanje dodatnih zahteva od strane partnera.