Koje su glavne prednosti Fortinet NSE4 sertifikata?

Da li želite da proširite svoje znanje o mrežnoj bezbednosti i potvrdite ga zvaničnim Fortinet sertifikatom? Iskoristite priliku i prijavite se za petodnevni online Fortinet NSE4 trening po promotivnoj ceni od 1.300,00 evra. Online kurs će se održati od 21. do 25. novembra 2022. godine.

Sa Fortinet NSE 4 sertifikatom možete vrlo lako povećati svoje prihode. Stručno poznavanje Fortinet rešenja i poznavanje okruženja pretnji će olakšati Fortinet partnerima da se nose sa komplikovanim bezbednosnim izazovima mreže i ubrzaće njihovo rešavanje. Za razliku od kompanija bez sertifikata, biće vam lakše da ponudite Fortinet rešenja većem broju klijenata.

Ova obuka će vas detaljnije upoznati sa Fortinet Security Fabric-om, koji donosi integrisanu i automatizovanu zaštitu i štiti sve kritične uređaje, podatke i aplikacije. Takođe, Security Fabric omogućava bezbednu vezu između data centra i oblaka, kao i kućne mreže. Uz detaljno poznavanje platforme Security Fabric, biće vam lakše da odgovorite na zahteve vaših klijenata, a vaše poslovanje će se proširiti. Fortinet NSE4 sertifikacioni program je globalni lider u industriji. Fortinet sertifikat donosi kredibilitet i odvaja sertifikovane partnere od konkurencije i na taj način poboljšava njihove poslovne mogućnosti.

Takođe, Fortinet NSE4 sertifikat će vam omogućiti da radite na većim i izazovnijim projektima. To će dodatno omogućiti partnerima da izgrade dugoročne i profitabilne odnose sa klijentima. Sa Fortinet sertifikacijom, prednosti Engage Partner programa se takođe proširuju. Prednosti mogu uključivati popuste, marketinšku podršku i pristup Fortinetovom programu specijalizacije, između ostalog.

Fortinet NSE

 

Istaknite se od konkurencije

Na tržištu nema dovoljno stručnjaka za cyber bezbednost. Uz Fortinet NSE4 obuku, kompanije mogu da ulažu u razvoj talenata iznutra i tako olakšaju zadržavanje zaposlenih. Takođe, Fortinet NSE4 Training je idealan kurs za one zaposlene koji žele da uče i na taj način ostvare potencijalno napredovanje u karijeri i profesionalni razvoj.

Kroz ovu obuku naučićete kako da koristite napredne FortiGate mrežne i bezbednosne funkcije, koje će unaprediti vaš rad kao MSSP kompanije, stvoriti dugoročne odnose sa klijentima i nositi se sa sve većim brojem pretnji.

Šta? Online kurs
Datum: 21 – 25. novembar 2022.
Vreme: 9:00 – 17:00
Jezik: Engleski
Cena po učesniku: 1.300,00 evra

 

PRIJAVITE SE