Huawei IdeaHub S2: Dalja transformacija poslovanja

Huawei je prošli mesec na tržište izbacio Huawei IdeaHub S2. Radi se o novoj verziji pametnog ekrana koga pokreće novi pametni operativni sistem HarmonyOS. Zbog inovativnih karakteristika operativnog sistema i superiornih performansi, korisnici Huawei IdeaHub S2 uređaja uživaće u nizu komunikacijskih i kolaboracijskih karakteristika te moći koristiti niz alata nezavisno od okruženja. 

Huawei IdeaHub S2 se prirodno nadovezuje na niz industry-leading rešenja iz portfolia kompanije. Uređaj pridonosi daljoj digitalnoj transformaciji te olakšava svakodnevne radne procese. 

Kao uređaj koji kombinuje velik broj funkcija u jedan proizvod, IdeaHub S2 poništava potrebu za dodatnim pomagalima i donosi pametno poslovanje u svaki scenarijo – od manjih kompanija preko velikih globalnih organizacija do obrazovnih ustanova. 

Inovativni dizajn omogućava lako postavljanje u svaki prostor (od ureda do konferencijske dvorane), a integrisane karakteristike veštačke inteligencije primenu mogu pronaći i u kućnom okruženju. 

Uz tradicionalno dostupne karakteristike, IdeaHub2 je nadograđen modernim funkcijama. Radi se o kompletno hardverski integrisanom uređaju koji se od sličnih proizvoda razlikuje po znatno jačoj memoriji i procesoru. 

 

Ovaj next-generation uređaj prvi je pametni proizvod kojeg pokreće HarmonyOS, operativni sistem koji donosi nove komunikativne mogućnosti i superiorne performanse, ali i dodatnu sigurnost. 

Napredne karakteristike koje ubrzavaju poslovne procese 

Niz naprednih karakteristika u samo nekoliko trenutaka mogu drastično ubrzati poslovne procese. Neke od glavnih funkcijai, odnosno tehnologija koje HUAWEI IdeaHub S2 uključuje su FHD video konferencije, Bring Your Own Meeting (BYOM), WI-Fi 6, Multi-Window i multiplikator aplikacija (App Multiplier). 

Source: e.huawei.com. Huawei IdeaHub
Huawei IdeaHub S2 uređaji su dostupni u našem skladištu i u mogućnosti smo da ih isporučimo brzo. Source: e.huawei.com

 

U nastavku donosimo pregled najvažnijih karakteristika IdeaHub S2 uređaja. 

BYOM (Bring Your Own Meeting) 

BYOM funkcije korisnicima osiguravaju mogućnosti jednostavnog prebacivanja projekcija sa ličnog računara na Huawei IdeaHub S2 uređaj. 

Wi-Fi6 za direktne projekcije 

Uz jednostavne one-step mogućnosti projekcije pomoću Wi-Fi Directa eliminiše  se potreba da uređaji dele istu lokalnu mrežu (LAN). 

4K kamera za video konferencije 

Uz namensku kameru za video konferencije i dvostruki HD hardware codec omogućena je isporuka low-noise, true-to-life slika visoke rezolucije, i to bez prekida. 

AI-Powered audio i video 

Funkcije poput voice tracking, Auto-Framing, acoustic baffle, 12-meter sound pickup, adaptive echo cancellation (AEC) algoritam i DNN-based dereverberation isporučuju potpuno čist zvuk. 

Neograničene mogućnosti kolaboracije 

Funkcije poput Multi-Window i App Multiplier znatno olakšavaju svakodnevne poslovne zadatke. 

Pametna ploča 

Huawei IdeaHub S2 donosi novu traku sa alatima koja korisnicima olakšava crtanje ili kreiranje beleški po celom ekranu. Pisanje je potpuno jednostavno i glatko, a dodatno je obogaćeno inteligentnim prepoznavanjem i ultra-niskom latencijom. 

All-in-one dizajn 

Osim navedenih funkcija, Huawei IdeaHub S2 se odlikuje all-in-one dizajnom koji osigurava kontinuitet poslovanja. Ovakav dizajn ujedno omogućava integraciju više endpoint uređaja putem clouda. 

U Huawei IdeaHub S2 integrisane su sledeće tehnologije: 

  • 4K kamera s poklopcem objektiva kako bi se osigurala privatnost korisnika 
  • 4K soft-light zaslon s ultra uskim okvirima koji omogućava nadprosečno iskustvo gledanja 
  • Prebacivanje jednim dodirom između Android i Windows uređaja, bez potrebe za OPS konfiguracijom 
  • Lako dostupni front-panel NFC, USB Type-C, USB 3.0 i power button 
Razne mogućnosti primene 

Već smo spomenuli da se Huawei IdeaHub S2 vrlo lako integriše u svaki prostor, ali šta to tačno znači? Iako će korisnici u praksi uređaj najčešće koristiti za konferencije i sastanke, mogućnosti primene IdeaHub S2 znatno su šire. 

Zbog mogućnosti jednostavnog spajanja na Windows, korisnici će ovaj multifunkcionalni pametni ekran moći koristiti za pristupanje nizu aplikacija ili usluga. Osim za spajanje na svima poznate videokonferencijske alate poput Zooma ili Teamsa, Huawei IdeaHub S2 može se koristiti za pretraživanje webom, streaming  filmova ili u potpunosti imitirati lični računar. 

Korisnici uređaja jednostavno mogu prenameniti u pametnu oglasnu ploču i IdeaHub S2 koristiti kao izvor svih važnih informacija i podsetnika. 

Također, IdeaHub S2 je moguće u svakom trenutku pretvoriti u interaktivnu pametnu ploču i uređaj koristiti za stvaranje beleški, crtanje grafikona ili brainstorming sesije. Što je najvažnije, korisnici će pritom imati osećaj da pišu po pravom papiru. 

Budući da se radi o uređaju koji objedinjuje niz pametnih rešenja temeljenih na softveru i isporučuje niz alata koji su rezultat veštačke inteligencije, jasno je zašto Huawei ovaj uređaj prezentuje kao proizvod koji kompletno transformiše poslovanje i nalazi primer u svakom scenariju. 

Huawei IdeaHub S2 uređaji su dostupni u našem skladištu i u mogućnosti smo da ih isporučimo brzo. Za više informacija kontaktirajte nas na sales@exclusive-networks.rs.